Economie

Gata cu cozile la ghișeu! Abonamentele de parcare pot fi PRELUNGITE ONLINE

Primăria municipiului Cluj-Napoca lansează o nouă procedură online: plata/ prelungirea online a abonamentelor de parcare din cartiere.

 

 


Începând cu luna ianuarie a anului 2021, Primăria municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor o nouă procedură administrativă online, care nu mai necesită interacțiunea directă a cetățeanului cu funcționarul public: plata/ prelungirea online a abonamentelor/ contractelor de parcare pentru riveranii din cartiere.

 


Astfel, începând de luni, 4 ianuarie 2021, ora 08:00, clujenii au posibilitatea de a-și prelungi și plăti online abonamentul de parcare din cartierele municipiului Cluj-Napoca, accesând site-ul Primăriei (www.primariaclujnapoca.ro), secțiunea Administrație/ Servicii online/ Parcări/ Abonamente riverani (cartiere).

De precizat că termenul până la care se poate plăti abonamentul de parcare este data de 31 martie 2021. De asemenea, potrivit administrației locale, și cererile pentru solicitarea unui loc de parcare se pot depune online, accesând site-ul Primăriei Cluj-Napoca, secțiunea Administrație/ Servicii online/ Parcări/ Cerere parcare.


CITEȘTE ȘI:

Premieră: clujenii care au mașini de serviciu își pot face abonament de parcare. Cine are prioritate pentru locurile vacante?


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter