Economie

Veste bună pentru firme și start-up-uri. Spații noi în Tetarom I, pe Tăietura Turcului

Consiliul Județean Cluj și Tetarom SA pun la dispoziția investitorilor noi spații în „incubatorul” de afaceri din incinta Tetarom I.

 

 


În suprafață de peste 860 mp, spațiile din parcul industrial situat în zona străzii Tăietura Turcului-Hoia au devenit disponibile pentru închiriere.

 


Spațiile au devenit libere în urma mutării birourilor administrative ale Tetarom SA în noua clădire recent edificată în acest scop în cadrul proiectului european de extindere a incubatorului de afaceri. Astfel, „clădirea roșie”, cum mai este cunoscut imobilul, este pregătit să primească noi investitori, atât cu statut de start-up, cât și companii cu experiență, cu peste trei ani de activitate.

„Clădirea roșie” din Tăietura Turcului, sediu timp de 13 ani pentru Tetarom

Funcționând ca sediu pentru societatea Tetarom, unde acționar majoritar este forul administrativ județean, timp de 13 ani și fiind parte componentă a Proiectului Tetapolis, clădirea este pe deplin adaptată cerințelor oricărui tip de business, dispunând de un spațiu expozițional generos, o sală de conferință multifuncțională și alte facilități specializate. Interesul manifestat de potențialii clienți este ridicat, jumătate din spațiile de birouri rămase libere fiind deja ocupate.


„Este o veste bună pentru mediul de afaceri local. Facilitățile și, în general, condițiile extrem de avantajoase oferite de Parcurile Industriale Tetarom au constituit cadrul ideal de lansare sau de dezvoltare pentru numeroase afaceri de succes”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Schimbare RADICALĂ la Parcul Etnografic din Cluj! Cum va arăta zona? FOTO


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter