Economie

Lună și bec! Consiliul Județean Cluj își spală mașinile cu 10.500 €, până la finalul anului

Consiliul Județean Cluj a publicat recent un anunț de achiziție directă pentru servicii de spălare a automobilelor aflate în proprietatea sa.

Lună și bec! Consiliul Județean Cluj își spală mașinile cu peste 10.500 €, până la finalul anului Lună și bec! Consiliul Județean Cluj își spală mașinile cu peste 10.500 €, până la finalul anului

Potrivit caietului de sarcini, prestațiile ce urmează a fi achiziționate constau în spălarea și curățarea „de la A la Z” a automobilelor din parcul auto al forului administrativ județean. Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 51.240 lei (fără TVA), adică peste 10.500 de euro.

De precizat că durata contractului se întinde până la 31 decembrie 2020, de la data semnării acestuia. La un calcul simplu, cum până la finalul anului au mai rămas 240 de zile, Consiliul Județean Cluj ar cheltui, în medie, 213,50 lei/zi pentru curățarea automobilelor sale. Contractul însă încă nu a fost semnat, ofertele putând fi depuse până marți, 5 mai.


28 de mașini sunt în proprietatea Consiliului Județean Cluj

Momentan, parcul auto al Consiliului Județean Cluj este format din 5 autoturisme (un Volkswagen T-Roc și 4 Volkswagen Passat), 10 autoturisme și autoutilitare de teren (3 Ford Ranger, 4 Dacia Duster, un Volkswagen Touareg, un Mercedes ML270 și un Dacia Logan MCV), 7 autoutilitare mici (un Dacia Logan Van, 3 Opel Combo și 3 Volkswagen Caddy), 4 autoutilitare mari (câte un Ford Transit, Volkswagen Transit, Volkswagen Transporter, Fiat Ducato), respectiv 2 microbuze transport persoane (un Volkswagen Crafter și un Mercedes-Benz Sprinter).

Mașinile Consiliului Județean Cluj au prioritate la spălătoria auto

Conform caietului de sarcini, prestatorul trebuie să facă dovadă că dispune (proprietate, chirie, colaborare sau altele) de o spălătorie la o distanță de maximum 5 km de sediul Consiliului Județean Cluj (Calea Dorobanților, nr. 106). De asemenea, acesta trebuie să asigure servicii de spălare de luni până vineri, între orele 07:00 – 17:00, să termine treaba în maxim o jumătate de oră, dar și să prioritizeze mașinile Consiliului Județean Cluj, dacă situația o impune.


Forul administrativ județean dorește mașinile lună și bec, atât în exterior, cât și în interior, de la spălare cu spumă activă sau detergenți auto, aplicare de ceară, scoaterea depunerilor de pe jenți și capace sau degresat pragurile ușilor, până la aspirare mochetă și banchete, curățarea geamurilor, a portbagajului, spălarea preșurilor sau tratat plastic cu soluții speciale.

CITEȘTE ȘI:


Bugetul Consiliului Judeţean Cluj a intrat la apă. Zero proiecte noi şi bani mai puţini în 2020

 

După „gazon ca pe San Siro”, Consiliul Județean (re)încălzește terenul de pe Cluj Arena

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter