Economie

Wizz Air lansează primele zbouri Low Cost din Cluj-Napoca spre Abu Dhabi

Wizz Air a anunțat astăzi cinci noi rute de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta și București din iunie 2020 și cu Cluj-Napoca, Katowice și Sofia din septembrie 2020, cu condiția reluării activităților de aviație în țările respective.

Wizz Air lansează primele zbouri Low Cost din Cluj-Napoca spre Abu Dhabi Wizz Air lansează primele zbouri Low Cost din Cluj-Napoca spre Abu Dhabi

Abu Dhabi este cea mai nouă destinație Wizz Air, atrăgând numeroși pasageri din cinci orașe majore din patru țări importante din Europa Centrală și de Est. Aceste servicii vor fi primele rute directe între capitala Emiratelor Arabe Unite și Budapesta, București, Cluj-Napoca, Katowice și Sofia, și vor adăuga o capacitate de aproape 220.000 de locuri/an la rețeaua companiei aeriene din Abu Dhabi.

Zborurile sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com de la 59,99 EUR**. În cazul interdicțiilor de călătorie, impuse din cauza pandemiei de COVID-19, care afectează data de începere a zborurilor, pasagerii cu rezervări pentru zborurile afectate vor avea posibilitatea să își reprogrameze călătoria pentru o dată ulterioară, să primească banii înapoi sau să beneficieze de 120% din valoarea rezervării sub formă de WIZZ Credit care poate fi utilizat pentru achiziționarea de zboruri și servicii WIZZ.


Zborurile de la Cluj-Napoca vor pleca miercuri și duminică începând cu data de 16 septembrie

Întrucât siguranța pasagerilor și a echipajului a fost întotdeauna prioritatea principală a Wizz Air, compania aeriană a anunțat recent mai multe măsuri suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Măsurile sunt ușor de urmat și ajută la asigurarea celor mai bune condiții sanitare.

Compania aeriană roagă pasagerii să își administreze rezervările online acolo unde este posibil, inclusiv check-in-ul online, serviciul de predare a bagajelor, precum și să opteze pentru plata contactless în timpul cumpărăturilor la bord. Purtarea măștilor la bord este obligatorie pentru echipaj și pasageri, astfel, tuturor le este amintit să călătorească cu măști.


Aeronava este curățată complet de mai multe ori pe zi și este dezinfectată peste noapte. Echipajul va înmâna, de asemenea, șervețele de igienizare pasagerilor la îmbarcare și va supraveghea distanțarea locurilor pentru pasageri pe zborurile unde gradul de încărcare permite.

Wizz Air lansează, totodată, o campanie de comunicare specială pentru a informa pasagerii despre situația actuală în contextul COVID-19 și pentru a oferi sfaturi utile în vederea unei călătorii în siguranță.

Ultimele Stiri
abonare newsletter