Economie

Bihorenii, SPERIAȚI DE AQUAPARKUL DIN CLUJ. Le poate strica apele... termale sau nu!

Anunțul primarului Emil Boc despre aquaparkul ce urmează să fie construit la Cluj i-a speriat pe orădeni. Ei se tem că parcul promis de primarul Clujului îi va „fura” pe clujenii care reprezintă grosul clienților aquaparkului Nymphaea.

Aquaparkul Nymphaea din Oradea atrage clienți din Cluj Aquaparkul Nymphaea din Oradea atrage clienți din Cluj

Vestea că în Cluj va fi construit un aquapark de proporții i/a pus pe gânduri pe orădeni, care se tem că parcul promis de Emil Boc le va fura clienții, majoritatea clujeni, care vor rămâne în orașul lor, iar clientela li se va reduce dramatic.

Oradeaindirect.ro a remarcat că aquaparkul din Cluj a fost evaluat, ca investiție, la 190 milioane de lei (aproximativ 43 de milioane de euro), în timp ce Parcul Nymphaea a costat mai puțin de jumătate 88,3 milioane de lei. În aceste condiții așteptările sunt mult mai mari de la viitorul aquapark din Cluj, în opinia gazetarilor.


Pentru a face față viitoarei concurențe, ziariștii de la ebihoreanul.ro propun „să mărim aquaparkul şi să profităm la maximum de ceea ce concurenţii noştri nu pot obține, cu toți banii lor: apa termală”. Jurnaliștii orădeni spun că se impune luarea de măsuri, în condițiile în care aquaparkul din Bihor este printre puținele unități turistice din zonă care obține profit.

Etichete: oradea aquapark
Ultimele Stiri
abonare newsletter