Economie

Un clujean A AJUNS DE RÂSUL LUMII! Vezi cât a cerut CHIRIE pentru o garsonieră cât O CUTIE DE CHIBRITURI!

Cererea mare de chirii în zona Clujului face să apară oferte cu prețul calculat „după ureche”, la stabilirea căruia calitatea oferită nu e deloc luată în seamă.

Un proprietar din Cluj și-a atras criticile internauților după ce a postat pe o rețea de socializare un anunț prin care oferă spre închiriere o garsonieră, în zona Someșeni, strada Traian Vuia cu 700 de lei pe lună, fără cheltuieli, deși condițiile lasă mult de dorit. Vezi GALERIA FOTO.

„De râsul câinilor” sau ”gluma anului”, au catalogat ca fiind postarea, utilizatorii rețelei de socializare. 


Chiriile la Cluj, cele mai mari din țară

Suma medie solicitată pentru un apartament cu două camere de tip confort 1 (construit între anii 1980 și 2000) din Cluj-Napoca s-a menținut la valoarea de 400 de euro pe lună valabilă și trimestrul trecut, potrivit velei mai recente analize imobiliare.ro.

O situație similară poate fi observată și în București, unde pretențiile pentru asemenea unități locative se situează tot la un nivel de 370 de euro pe lună. Şi chiriile medii din Iași și Timișoara, alte două centre universitare importante, au rămas la un nivel constant pe segmentul locuințelor bicamerale – aici, un apartament cu o suprafață utilă cuprinsă între 50 și 60 de metri pătrați poate fi închiriat cu aproximativ 300 de euro pe lună, la fel ca în trimestrele anterioare. În Brașov, suma medie solicitată pentru o proprietate similară s-a menținut la o valoare de 310 euro pe lună.


Citește și Cele mai mici locuințe din Cluj-Napoca se vând și cu 2.000 de euro pe mp

Ultimele Stiri
abonare newsletter