Economie

Cum arată apartamentele din Cluj care se închiriază cu peste 2500 de euro pe lună?

Chiriile de lux includ apartamente cu suprafețe mai mult decât generoase și finisaje „de ultima generație”.

Prețurile la care au ajuns chiriile în Cluj-Napoca ne pot face să spunem că e un lux să îți permiți o chirie, dar adevăratele chirii de lux costă mii de euro lunar.

Cel mai mult, 3000 de euro lunar, se cere pentru un apartament situat în zona 0, ultracentrală a orașului (foto 1 și 2 galerie foto). „Apartamentul este situat la etajul 1 al unei clădiri interbelice deosebite, având o suprafață de 200 mp, fiind compus din: hol de acces, 3 dormitoare, două dintre ele având orientare înspre centrul orașului, unul înspre curtea interioară, două bai, dressing, două balcoane, dining/camera de zi, bucătărie generoasă cu debara. Apartamentul se poate închiria mobilat sau nemobilat, în funcție de preferințele și nevoile chiriașului. Ideal familie/protocol”, se arată în anunț.


Pe locul 2, cu o chirie cerută de 2500 de euro, este un un penthouse cu 5 camere in Gheorgheni, zona FSEGA, Iulius Mall (foto 3 și 4 galeria foto).

„Penthouse-ul este situat la utimul etaj al unei constructii noi cu o suprafata utila de 171mp. Este compus din bucatarie, living cu loc de luat masa, 3 dormitoare (1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie), 3 bai, 1 birou, spalatorie/uscatorie, dressing, 2 holuri.


Apartamentul este ultrafinisat, finisat și utilat cu designer, cu materiale de cea mai înaltă calitate: parchet din lemn stratificat, pereți placați cu piatra naturala, semineu functional, pervaze din marmura, obiecte sanitare si mobilier de baie Premium, centrala termica prin condensatie, tamplarie cu geam termopan cu 3 randuri de sticla, corpuri de iluminat moderne, mobilier facut la comanda, sistem de aer conditionat, sistem de alarma, masina de spalat vase si masina de spalat rufe, plita si cuptor electric. Se inchiriaza la stadiul de complet mobilat si utilat. Detine si 180 mp de terasa circulara, amenajata cu jardiniere lemn natur, piatra naturala, arbusti naturali, corpuri de iluminat”, după cum îl descriu cei de la agenția imobiliară.

Tot cu 2500 de euro se închiriază un alt panthouse în aceeși zonă (foto 5, 6). „Apartamentul se regaseste la nivelul 6 al unui imobil dispus pe 6 etaje, izolat termic la interior si exterior, dotat cu lift modern.La interior prezinta finisaje ultramoderne, semidecomandat fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie, living, 3 dormitoare, birou, spalatorie, dressing, 3 bai, o terasa superba de 180mp. Terasa este amanajata cu jardiniere lemn natur, piatra naturala, arbusti naturali, corpuri de iluminat. Iesirea pe terasa se realizeaza direct din living si se afla la acelasi nivel cu apartamentul”, spun agenții.


Citește și Cum arată cele mai luxoase apartamente din Cluj-Napoca? GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter