Economie

Clujeanul Mircea Jorj, în conducerea Consiliului de Administraţie al CFR

CFR are un nou Consiliu de Administraţie, format din Dan Costescu, directorul general al companiei, Şerban Raicu, profesor la Facultatea de Transporturi, Marius Piţigoi, fost şef al Ţiriac Auto, Niculae Creţu, consilier în Ministerul Transporturilor şi Mircea Jorj, secretarul general al instituţiei.

Foştii administratori ai CFR, numiţi ca membri provizorii în martie 2014, au fost George Buruiană, Macarie Alexandru Moldovan, Adrian Nicuşor Nica, Radu Cernov şi Alina Pârâială.

Mircea Jorj, fost preşedinte al PSD Cluj-Napoca, a fost numit în vara anului trecut de premierul Victor Ponta în postul de secretar general al Ministerului Transporturilor, la cererea ministrului de resort, clujeanul Ioan Rus.


El este şi preşedintele Consiliului de Administraţie al ROMATSA.

CFR SA a anunţat la finele lunii februarie că a numit un nou director general, Dan Costescu, conducerea companiei fiind asigurată anterior, din poziţia de interimar, de Macarie Alexandru Moldovan, revenit la funcţia de director general adjunct.


Costescu, 46 de ani, a înfiinţat, dezvoltat şi condus companii de inginerie feroviară, precum Forschung Mess - und Daten-Technik Zentrum (Germania) şi Sistematic Engineering (România).

Ultimele Stiri
abonare newsletter