Economie

EMBA britanic, disponibil la Cluj. Cât costă programul?

În februarie 2015 va fi lansat la Cluj-Napoca un program britanic de studii internaţionale de business: EMBA – Executive Master of Business Administration.

Cursurile vor fi susţinute la Universitatea Babeş Bolyai (UBB) de profesori de la University of Hull (Marea Britanie), iar curricula, stilul de predare şi de examinare vor fi, de asemenea, după modelul britanic.

Programul se adresează persoanelor care sunt în business de cel puţin trei ani, au avut rezultate foarte bune la licenţă şi deţin un atestat de limbă engleză. Durata programului este de doi ani. Investiţia în studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate. Cei care doresc să aplice la acest EMBA o pot face online, pe siteul programului: www.ubbee.ro.


Lansarea acestui EMBA vine ca urmare a unei colaborări între UBB, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup. Diploma de absolvire va fi acordată de University of Hull şi este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume.

Directorul programului este Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experienţă ca antreprenor şi consultanţă în management.


Prof. Terry Williams, Decan al Hull University Business School, a declarat că se aşteaptă la un „interes mare din partea executivilor de calibru din zonă” pentru acest program. La rândul său, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, rectorul UBB, a explicat că “toţi cursanţii vor beneficia de aportul unor specialiști cu recunoaștere internațională în formarea și dezvoltarea capacităților managerial”.

University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie şi, anual, peste 20.000 de studenţi. Conform Studiului National Student Survey realizat în 2013, în Marea Britanie, University of Hull este în top 10 – din cele 103 poziţii – privind gradul de satisfacţie a studenţilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter