Economie

Volksbank deschide un centru de afaceri la Cluj

Lansarea centrului de afaceri la Cluj a avut loc joi în cadrul unei conferinţe regionale cu tema “România pe profit”.

Volksbank România vizează consolidarea segmentului corporate, urmărind să-şi dubleze cota de piaţă până în 2018, la 3%, prin deschiderea a 10 centre de business în ţară.

Centrele de business vor fi în Cluj, Timişoara, Oradea, Sibiu, Braşov, Ploieşti,  Constanţa, Iaşi şi două în Bucureşti. Primul centru de afaceri al Volksbank a avut loc joi la Cluj, iar clienţii vor beneficia în această perioadă de consultanţă de specialitate şi servicii dedicate.

Lansarea centrului de afaceri din Cluj a avut loc în cadrul unei conferinţe regionale cu tema „România pe profit”, unde reprezentanţii Volksbank alături de oamenii de afaceri locali au încercat să găsească soluţii pentru susţinerea companiilor româneşti.

“Noul Resort de Business dedicat persoanelor juridice urmăreşte să identifice soluţiile financiare cele mai potrivite pentru contextul macroeconomic actual. Prin dezvoltarea centrelor regionale, ne dorim să creştem gradul de accesibilitate al firmelor la produse specifice, să sprijinim dezvoltarea antreprenorilor şi capitalului românesc, dar şi consolidarea relaţiei de afaceri cu companiile ce aparţin unor grupuri de investitori străini ”, a declarat Bogdan Neacşu, noul Vicepreşedinte Volksbank al segmenului Clienţi Corporate şi IMM.

Volksbank vizează pentru acest an o creştere cu 20% a business-ului corporate şi urmăreşte să devină “Home bank” pentru o cincime din clienţi.

Banca avea la finalul anului trecut cu 12% mai multi clienţi corporate faţă de 2012, gestionând împrumuturi de aproximativ 507 milioane de euro în decembrie 2013, reprezentând 20% din portofoliu.

 

Etichete: afaceri economie
Ultimele Stiri
abonare newsletter