Economie

Cât câștigă în medie un inginer în structuri? Cluj, în topul locurilor de muncă disponibile

Un inginer în structuri câștigă, în medie, 1.500-3.000 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj.

Un inginer în structuri câștigă, în medie, 1.500-3.000 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj/ Foto: pixabay.com Un inginer în structuri câștigă, în medie, 1.500-3.000 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit zf.ro, datele platformei BestJobs arată că un angajat care lucrează pe poziția de inginer în structuri are un salariu care variază, în medie, între 1.500 şi 3.000 de euro net pe lună.

 


Cele mai multe anunțuri de angajare se găsesc în București, Ilfov și Cluj.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: abonament servicii medicale, tichete de masă, decontare transport,  timp de lucru flexibil, abonament sală de sport.


„Sectorul construcţiilor este într-o continuă dezvoltare, iar nevoia de specialişti în acest domeniu este constantă. Pentru un inginer structuri, cele mai multe oferte de joburi vin în special din Bucureşti, Ilfov şi Cluj. Poziţia de inginer structuri necesită în primul rând studii superioare într-un domeniu tehnic, care să fie completate de cunoştinţe privind normele europene (Eurocode, în special EC1, EC3 şi EC8), noţiuni de proiectare (3D CAD), precum şi de cunoaşterea unei limbi străine, la un nivel avansat. Capacitatea de a lucra în echipă şi individual, abilităţile de comunicare şi atenţia la detalii fac parte din pachetul de soft skilluri pe care ar trebui să le deţină un inginer structuri. Pentru acest rol, salariile sunt de 1.500 - 3.000 de euro/lună, în medie”, spune Ana Vişian, marketing manager BestJobs, pentru sursa citată.

 

CITEȘTE ȘI:

Salariile medii pentru cele mai căutate locuri de muncă în IT, între 5.000 și 9.000 de lei. Care sunt cele mai atrăgătoare funcții?

Facturile românilor la utilități au crescut până la 124%, în 2021. E cea mai mare creștere din UE

Cluj, în topul județelor cu cele mai mari salarii din 2021. Unde se câștigă cel mai mult?

abonare newsletter