Auto

600 de șoferi, amendați într-o săptămână pentru că nu și-au plătit taxa de parcare cu ora, în Cluj-Napoca

Poliția Locală a avut o amplă acțiune de verificare a plății taxei de parcare pentru parcările de pe domeniul public din Cluj-Napoca. Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru că nu și-au plătit taxa de parcare.

Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru că nu și-au plătit taxa de parcare/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru că nu și-au plătit taxa de parcare/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Aproape 600 de șoferi au fost prinși în doar o săptămână pentru că nu aveau plătită taxa orară de parcare.

 


Potrivit primarului Emil Boc, această sumă este „enormă”.

„În perioada 4-10 aprilie am verificat 4.000 de mașini din parcările publice de pe raza municipiului cu plata orară și 585 nu aveau plătită taxa de parcare și au fost amendați.


Atenție oameni buni, zilnic și în permanență se verifică plata parcării. Totuși, din 4.000 mi se pare enorm ca aproape 600 de persoane să nu plătească taxa de parcare”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fără jenă! Un șofer și-a „parcat” mașina pe un stâlp antiparcare: „Din categoria «mi-am găsit permisul într-un ou Kinder»”

Noi tarife pentru abonamentele de parcare, din 2024, în Cluj-Napoca. Indexarea taxelor cu rata inflației aduce cheltuieli suplimentare pentru șoferi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter