Administrație

2712 locuri de parcare, după demolarea garajelor în 2021 la Cluj-Napoca. Procesul continuă și în 2022

În anul 2021 la Cluj-Napoca au fost create aproape 3.000 de locuri de parcare după demolarea multor garaje de tablă din cartierele municipiului.

2712 locuri de parcare, după demolarea garajelor de tablă în 2021 la Cluj-Napoca. Procesul continuă și în 2022 2712 locuri de parcare, după demolarea garajelor de tablă în 2021 la Cluj-Napoca. Procesul continuă și în 2022

 

 


În total, 2712 locuri de parcare au rezultat după ce au fost demolate 2394 de garaje de tablă, susține Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

 


Deși în iarnă clujenii nu sunt nevoiți să își ridice garajele din cauza vremii, edilul a spus într-o intervenție radio că s-au trimis deja somații pentru perioada primăverii.

Procesul de demolare a garajelor continuă în Cluj-Napoca și în anul 2022:


„Bineînțeles că procesul de demolare a garajelor continuă. Este culmea să mai întrebe cineva dacă mai e vreo cale înapoi. Doar anul acesta am demolat 2394 de garaje. Deja am trimis somații pentru martie, aprilie, mai anul viitor pentru aproape 2000 de garaje de demolare. Lucrul acesta continuă. Mai stăm pe timp de iarnă, ca omul să își poată ridica garajul. Nu putem să zicem în decembrie-februarie ridică garajul, în plină iarnă.

Am făcut aceste demersuri din timp și ele continuă în toate cartierele orașului pentru că nu este o altă cale. E de ordinul evidenței că aceste garaje sunt de domeniul trecutului Clujului. Pot să vă spun că din cele 2394 de garaje au rezultat pe lângă 2394 de locuri de parcare pentru cei care le-au avut și 318 locuri de parcare noi. Adică arată că se poate să creezi loc de parcare, plus loc pentru punct gospodăresc, să plantezi un copac, să pui o bancă, să creezi un ecosistem plăcut în preajma blocurilor de locuit din Cluj, plin de mașini”, a spus Emil Boc la o emisiune a unui post radio local. 

CITEȘTE ȘI:

„Criminalul urbanistic” care a transformat garajele în apartamente și-a cerut scuze de la Boc. Va demola totul pe cheltuiala sa

FOTO. Înainte și după demolarea garajelor în Grigorescu. „N-a rămas niciun borcan cu murături”

Ultimele Stiri
abonare newsletter