Administrație

Lucrările de asfaltare ale drumul județean 107L Turda au fost finalizate - FOTO

Consiliul Județean a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean DJ 107L Turda.

Lucrările de asfaltare ale drumul județean 107L Turda au fost finalizate. FOTO: CJ Cluj Lucrările de asfaltare ale drumul județean 107L Turda au fost finalizate. FOTO: CJ Cluj

 

 


În cadrul lucrărilor de întreținere derulate de Consiliul Județean Cluj pe DJ 107L Turda, au fost finalizate lucrările de așternere a covorului asfaltic care au vizat sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 1+205 și 2+320.

 


Lucrările de asfaltare ale drumul județean 107L Turda au fost finalizate. FOTO: CJ Cluj

„Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean asigură o legătură directă cu municipiul Turda. Odată cu finalizarea acestora toți cei care tranzitează zona se vor bucura de o circulație rutieră fluidă, în condiții de deplină siguranță”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Anterior, pe același sector de drum au fost executate lucrări de întreținere a părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor, înlăturarea pietrișului și a criblurii de pe carosabil, colmatarea rosturilor, refacerea terasamentelor deteriorate, asigurarea scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și lucrări de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.


Lucrările de asfaltare ale drumul județean 107L Turda au fost finalizate. FOTO: CJ Cluj

În continuare, în vederea completei finalizări a lucrărilor, urmează a mai fi derulate operațiuni de completare de acostamente și lucrări de întreținere a drumurilor laterale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrări de întreținere la drumul județean care duce la Băile Cojocna. E folosit de mii de turiști anual.

Ultimele Stiri
abonare newsletter