Administrație

Autobuzele școlare revin pe traseu odată cu începerea școlii

Elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția „Transport elevi” cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul orașului.

În acest moment există 14 trasee pentru autobuzele școlare, cu plecare din cartierele Mănăștur, Zorilor - Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris și Lombului. Foto: Facebook Municipiul Cluj-Napoca În acest moment există 14 trasee pentru autobuzele școlare, cu plecare din cartierele Mănăștur, Zorilor - Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris și Lombului. Foto: Facebook Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Primăria municipiului Cluj-Napoca continuă programul „Autobuze școlare dedicate” pentru elevii din clasele 0-IV prin care este asigurat transportul cu autobuzele școlare din cartierele orașului la școlile clujene și de asemenea la întorcerea acasă de la școală. 

 


În acest moment există 14 trasee pentru autobuzele școlare, cu plecare din cartierele Mănăștur, Zorilor - Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris și Lombului.

Elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția „Transport elevi” cu plecări după ora 07:10 din cartiere spre centrul orașului si reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii:


Autobuze: 9 – 24 – 30 – 31 – 35 – 39 – 42 – 43B – 46B;
Troleibuze: 3 – 5 – 6 – 25;
Tramvaie: 101 – 102 .

„Primăria va subvenționa transportul elevilor din Colonia Sopor, Valea Fânațelor, respectiv Colonia Pata Rât, până în Cluj-Napoca", transmite municipalitatea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cluj-Napoca: Programul Autobuze școlare se extinde

Au fost puse în circulație noile autobuze școlare destinate transportului elevilor

10 autobuze școlare intră în circulație de săptămâna viitoare. Care sunt cele 7 noi trasee

Ultimele Stiri
abonare newsletter