Administrație

Campanie de colectare a ierbii și deșeurilor vegetale, la Florești. VEZI programul pe străzi

Primăria comunei Florești anunță desfășurarea campaniei de colectare a resturilor vegetale din gospodării. În paralel, primăria desfășoară acțiuni de tundere a ierbii în spațiile verzi din comună.

Campanie de colectare a ierbii și deșeurilor vegetale, la Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu Campanie de colectare a ierbii și deșeurilor vegetale, la Florești. FOTO: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Primăria Florești realizează acțiuni de tundere a ierbii din spațiile publice din comună. Astfel, până în prezent, s-a intervenit n parcul Poligon, ANL, strada Stejarului, zona liceului Dumitru Tăuțan respectiv parcul de pe strada Someșului. Administrația locală arată că, începând de săptămâna viitoare, intervențiile de tundere a ierbii vor continua pe domeniul public, pe spațiile verzi ale străzilor din comuna Florești. 

 


„Activitățile de întreținere a spațiilor verzi în întreaga comună se desfășoară cu caracter permanent, fiind operatiuni absolut necesare pentru a menține curățenia și mediul înconjurător civilizat”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Primarul a amintit locuitorilor comunei și despre campania de colectare a ierbii și resturilor vegetale rezultate în urma acțiunilor de curățenie din gospodării, lansată de către Primăria Florești și operatorul de salubritate. Campania va fi continuată și în luna iulie, arată edilul. 


Potrivit programului de colectare a resturilor vegetale din gospodării, publicat pe site-ul Primăriei, se vor desfășura acțiuni de ridicare după cum urmează: 

  • Joi, 23.06.2022, se va colecta de pe străzile: str. Crizantemelor, str. Valea Gârbăului, str. Răzoare, str. Narciselor, str. Magnoliei, str. Brândușelor, str. Tăuțului, str. Abatorului, str. Muncitorilor, str. Poligonului, str. Ioan Rus, str. Florilor, str. Sub Cetate, str. Cetății, str. Ioachim Olteanu, zona Muzeul Apei, str. Plopilor, str. Digului, str. Castanilor, str. Prof. Vălean Mărginean. Se vor amplasa containere de 5 mc în data de 23.06.2022 pe strada Cetății (zona ferma 16), Sub Cetate (zona Mega Image), Eroilor (zona pompieri), Sesul de Sus, Plopilor (zona terenul de fotbal).
  • Joi, 30.06.2022, se va colecta de pe străzile: str. Urușagului, zona Șesul de Sus, str. Cetății, str. Catanelor, str. Dumitru Mocanu, str. Teilor, str. Fagului, str. Salcâmului, str. Iazului, str. T. Vladimirescu, Strada Simion Bărnuțiu, Colonia de sub Deal, str. Horea, str. Doja, str. Cloșca, str. Crișan, str. Tineretului, str. Someșului, str. Stadionului. Se vor amplasa containere de 10mc în data de 30.06.2022 în sat Luna de Sus și sat Tăuți.

CITEȘTE ȘI:

Iluminatul public din Florești se extinde pe mai multe străzi

abonare newsletter