Actualitate

Accident pe strada Soporului din Cluj-Napoca, între o motocicletă și o mașină! Motociclistul a fost transportat la spital

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca. Accidentul s-a produs între o mașină și o motocicletă.

Accident pe strada Soporului din Cluj-Napoca, între o motocicletă și o mașină! Motociclistul a fost transportat la spital/ Sursă foto: imagine generică pixabay.com Accident pe strada Soporului din Cluj-Napoca, între o motocicletă și o mașină! Motociclistul a fost transportat la spital/ Sursă foto: imagine generică pixabay.com

 

În urma accidentului, motociclistul în vârstă de 32 de ani a fost transportat la spital.


 

Accidentul a avut loc pe strada Soporului, în jurul orei 17:40.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Soporului din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit la ora 17:45, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj de terapie intensivă mobilă. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. 


Un bărbat de 32 de ani a fost consultat de echipajele medicale, care l-au transportat în cele din urmă la spital. Acesta prezenta, la prima evaluare, afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în cartierul Între Lacuri, miercuri dimineața. O femeie de 53 de ani a fost rănită. FOTO

Accident pe Bulevardul 1 Decembrie, între două mașini. Doi tineri de 24 de ani au ajuns la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter