Actualitate

Un băiat a agresat copii la un loc de joacă din mall, în Cluj-Napoca: „Era cu pantalonii desfăcuți la șliț!”

Un băiat de 13 ani a agresat sexual mai mulți copii într-un loc de joacă din incinta unui mall din Cluj-Napoca. Adolescentul a fost ridicat de polițiști.

Loc de joacă pentru copii/ Sursă foto: depositphotos.com Loc de joacă pentru copii/ Sursă foto: depositphotos.com

 

 


Mai multe mame s-au arătat extrem de îngrijorate pe rețelele de socializare de un incident ce a avut loc luni seara, într-un loc de joacă dintr-un mall din Cluj-Napoca.

 


„Sunt pe grup mămici care și-au lăsat copiii la locul de joacă din (...) mall în jurul orei 19:00 și au fost acolo când a venit Poliția? A fost un incident cu un copil mai mare, cu probleme, care a intrat în locul de joacă (ni s-a spus că a sărit gărdulețul) și care nu a putut fi scos de acolo de către personalul locului de joacă. În timpul în care a stat acolo, până a venit poliția, am înțeles că s-ar putea să fi agresat alți copii verbal sau fizic. În final a fost ridicat de poliție și dus de acolo”, a spus o mamă pe un grup destinat părinților din Cluj-Napoca.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

O altă mamă a povestit și ea ce a văzut la locul incidentului, pe un grup de Facebook:


„Eu am fost prezentă și am văzut ce s-a întâmplat... Un pedofil în locul de joacă pentru copii!!! Asta s-a întâmplat, de aceea a venit poliția, băiatul era sus la tobogane cu șlițul desfăcut și lua câte un copil deoparte... Din spusele copiilor, el le spunea să deschidă gura să facă pișu în gura lor... Era cu pantalonii desfăcuți la șliț când l-a luat poliția. Nu înțeleg cum a intrat la locul de joacă.”

Ce spune Poliția?

Redacția monitorulcj.ro a cerut mai multe informații de la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj despre acest incident. Este vorba despre un băiat de 13 ani, care a fost dus la secția de Poliție după cele întâmplate.


„La data de 4 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a demarat verificări în urma unei sesizări cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 19.30, într-un spațiu de joacă dintr-un centru comercial, o fetița de 5 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale de natură verbală, fiind abordată de o persoană necunoscută.

Polițiștii deplasați la locația indicată au găsit în zona respectivă un minor de 13 ani, care ulterior a fost condus la unitatea de poliție în vederea clarificării situației, în prezența reprezentanților DGASPC și a părinților.

Cu privire la minorul în vârstă de 13 ani, polițiștii au constatat că în cursul zilei de 4 aprilie a.c, a fost sesizată plecarea voluntară a acestuia de lângă părinți, din municipiul Cluj-Napoca, fiind demarate activități pentru depistarea acestuia. Din cercetările preliminare efectuate, a reieșit faptul că acesta se afla în acea zonă la momentul întâmplării evenimentului”, a declarat ofițerul de presă al IPJ pentru monitorulcj.ro.

În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

 

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Polițist, acuzat că a agresat un minor în secția de Poliție

Minoră, bătută și violată de un bărbat de 49 de ani din Ceanu Mare, Cluj. Agresorul, lăsat să stea acasă, sub control judiciar

abonare newsletter