Actualitate

Mama copilului agresat la o școală din Turda vrea să îl mute pe băiat la o altă unitate de învățământ: „E rușinos ce s-a întâmplat”

Un incident șocant s-a petrecut la școala „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda, acolo unde un băiat a fost bătut de un profesor.

Copil bătut la o școală din Turda Copil bătut la o școală din Turda


Copilul de 12 ani a fost bătut și scos din clasă de profesorul de matematică, după care și-a sunat mama plângând. Totul ar fi pornit după ce elevul și-ar fi utilizat telefonul mobil în timpul orelor de curs.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Într-un interviu acordat pentru Știrile ProTv, mama copilului a povestit ce s-a întâmplat: „Domnul profesor şi-a ieşit din fire, l-a tras de pe scaun, l-a tras jos, a căzut băiatul. L-a și înjurat, l-a lovit cu piciorul, l-a lovit după cap și l-a împins și a ajuns în perete. De perete practic l-a trântit. L-a aruncat afară. Nu mi-a venit să cred. Pentru că orice ar face un copil, tu ca cadru didactic nu trebuie să avem comportările acestea față de un copil, nu? E foarte rușinos ce se întâmplă. (…)Sunt foarte, foarte dezamăgită. Copilul meu e foarte stresat. A plâns, l-a durut capul, a vărsat, îi e frică, e supărat”, a declarat mama băiatului.


Profesorul nu a dorit să ofere explicații conducerii școlii și nici nu a dorit să vorbească cu reporterii ProTv.  Dascălul va fi cercetat disciplinar, dar și penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

Mama elevului a decis între timp să încerce transferul băiatului la o altă unitate de învățământ.

CITEȘTE ȘI:

Un profesor din Cluj-Napoca, cercetat după ce ar fi bătut un copil la școală

Elev din Turda, BĂTUT cu pumnii și picioarele de un profesor. Părinții nu au depus plângere la poliție

abonare newsletter