Actualitate

Tânăr care a amenințat cu moartea patru medici clujeni, pedeapsă cu suspendare. „Plătești cu zilele tale”

Un tânăr de 28 de ani din Sebeș a fost condamnat definitiv la 11 luni de închisoare cu suspendare după ce a hărțuit și amenințat patru doctorițe din Cluj, scrie clujust.ro.

Bărbat agresiv cu medici, condamnat definitiv la Cluj. Bărbat agresiv cu medici, condamnat definitiv la Cluj.

Inițial, bărbatul a primit o pedeapsă cu executare, dar judecătorii Curții de Apel Cluj au schimbat măsura, conform clujust.ro.

Unul dintre medicii hărțuiți va primi daune morale în valoare de 15.000 de lei din partea celui acuzat, însă ceilalți trei medici nu au solicitat acest lucru.


Victimele sunt patru femei, medici ORL din Cluj.

De ce a devenit bărbatul agresiv?

Motivul pentru care s-a ajuns la amenințările cu moartea este faptul că cel acuzat a dorit să efectueze un control medical pe internet, unul dintre medici stabilind că programarea va fi făcută la policlinica spitalului, însă bărbatul nu s-a prezentat la control. Astfel, medicul nu a mai fost de acord să intermedieze realizarea unor şedinţe online ori telefonice.


„Bucurați-vă cât mai puteți”, „lasă că vă arăt eu cine sunt”, „să te ferești de mine oriunde ești prin lumea asta”, „împușcați la zid cu voi”, „pentru persoana aia plătești cu zilele tale în tot”, sunt câteva dintre mesajele de amenințare scrise de bărbatul condamnat.

De reținut este faptul că în cazul bărbatului de 28 de ani a fost dispusă efectuarea unei examinări psihiatrice pentru a se stabili existenţa discernământului autorului în raport cu acuzaţiile penale formulate împotriva sa, stabilindu-se că acesta prezintă diagnosticul de tulburare de personalitate disocială.


Citește articolul integral pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Bistrița-Nasăud, ARESTAT după ce a postat pe internet imagini cu o minoră cu care a întreținut relații sexuale

abonare newsletter