monitorulcj.ro Menu
Actualitate

FOTO. O mașină s-a RĂSTURNAT în Dej în urma unui accident. Șoferul a rămas BLOCAT în autoturism, fiind RĂNIT

Un accident a avut loc duminică seara în Dej, în urma impactului dintre două mașini, una răsturnându-se. Șoferul de 60 de ani nu a mai putut să iasă din autoturism.

FOTO. O mașină s-a RĂSTURNAT în Dej în urma unui accident. Șoferul a rămas BLOCAT în autoturism, fiind RĂNIT.

 

 


„O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit în urma unui eveniment rutier produs pe strada Nichita Stănescu din municipiul Dej.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 18.20, iar la fața locului au găsit un autoturism avariat răsturnat pe plafon, în care se afla un bărbat care nu putea să iasă în afară, și un al doilea autoturism avariat ieșit în afara părții carosabile.

 


Pompierii au acționat imediat pentru extragerea bărbatului în vârstă de cca 60 de ani și pentru acordarea primului ajutor calificat acestuia. Echipajul SMURD l-a preluat și la transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant, prezenta suspiciuni de traumatisme la nivelul bazinului și toracelui.

La fața locului au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța salvatorilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV cu 5 VICTIME în Cluj. Un bărbat ÎNCARCERAT, dus cu elicopterul SMURD la spital