monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident GRAV cu 5 VICTIME în Cluj. Un bărbat ÎNCARCERAT, dus cu elicopterul SMURD la spital

Un accident grav a avut loc în localitatea Ciucea, fiind implicate 3 mașini. Un bărbat a fost grav rănit, rămânând încarcerat. Alte patru persoane au fost rănite.

Accident GRAV cu 5 VICTIME în Cluj. Un bărbat ÎNCARCERAT, dus cu elicopterul SMURD la spital.

 

 


„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj și elicopterul SMURD intervin în aceste momente ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Ciucea.

 


Pompierii au fost alertați în jurul orei 17.10, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit trei autoturisme avariate, iar într-unul se afla încarcerat un bărbat în vârstă de cca 40 de ani, cu pierderi ale stării de conștiență. S-a acționat imediat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă și pentru a-l extrage astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Acesta a primit asistență medicală de urgență la fața locului și este transportat în aceste momente cu elicopterul SMURD la spital pentru îngrijiri de specialitate.


Patru alte persoane au mai fost consultate la fața locului, dintre care o femeie va fi transportată la spital pentru investigații de specialitate. Aceasta prezenta, la prima evaluare, afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Motociclist RĂNIT în urma unui accident cu o mașină, în Topa Mică. Victima a fost dusă de urgență la spital