Actualitate

VIDEO. Mircea Bravo produce un film! Tanti Lenuța din Chinteni, în lumina reflectoarelor: „Eu-s cea care îl sfădeşte”

Mircea Bravo, celebrul comediant din Cluj şi simpatica Tanti Lenuța din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii lui, vor apărea și în cinematografe de anul viitor.

 

 


Anunțul a fost făcut de cunoscutul vlogger Youtube, acolo unde este urmărit de peste un milion de fani. Mircea Popa, cunoscut ca și Mircea Bravo a anunțat că filmul, la care se lucrează deja, se va numi „Mirciulică” și el va fi actorul principal, dar în film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum.

 


Comedia „Mirciulică” este scrisă şi regizată de Cristi Ilișuan, cel care stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acţiunea principală a filmului se petrece în Gherla. Mirciulică care este jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să îşi ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinţilor, unde trebuie să respecte reguli stricte

Mulți dintre noi o să recunoaștem în film persoane din faimoasele videoclipuri a lui Mircea Bravo.


„În filmul nostru vor apărea Cucu, mama mea, tatăl meu din film și multe alte personaje pe care le-ați văzut în clipurile noastre, dar și multe alte personaje interesante și foarte mulți figuranți”, a declarat Mircea Bravo în videoclipul său.

Evident, din distribuţie nu lipseşte nici simpatica Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută de public drept „Bunica lui Mircea Bravo”.


„Aşa mi-e rolul să îl sfădesc la orice vorbă. Rolul lui e că nu face bine, atunci eu sunt, aşa cum se zice la noi, cea care îl sfădeşte”, a adăugat Tanti Lenuța.

Conceptul acestui film a apărut în luna ianuarie a acestui an

„Am început să scriem scenariul la finalul lui Ianuarie și l-am terminat în martie. Apoi l-am revizuit până în iunie, inclusiv la data filmărilor nu era 100% revizuit și pe parcurs apăreau tot felul de schimbări care ajută filmul, ne gândim că actorul poate să mai zică o chestie care să ajute filmul. Este o producție foarte amplă din punct de vedere al producției”, a transmis Cristi Iliușan, regizorul filmului.


Potrivit actorului, investiția în producerea filmului este „de ordinul sutelor de mii de euro”. Mircea Bravo a anunțat că filmul ar putea fi lansat în cinematografe în primăvara anului viitor și speră ca în fiecare an să reușească să facă un film datorită provocărilor care sunt în crearea unui film de lung metraj.

De asemenea, vloggerul a anunțat că se dorește ca filmul să poată fi urmărit și pe Netflix.

CITEȘTE ȘI

VIDEO. Mircea Bravo l-a întrebat pe Emil Boc ce înseamnă să fii bogat. Ce i-a răspuns primarul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter