Actualitate

VIDEO. Mircea Bravo l-a întrebat pe Emil Boc ce înseamnă să fii bogat. Ce i-a răspuns primarul?

Mircea Bravo s-a plimbat vineri prin municipiul Cluj-Napoca și a întrebat mai mulți oameni „Ce înseamnă să fii bogat?” Printre persoanele intervievate se regăsește și primarul Emil Boc.

 

 


Cei doi au stat la vorbă pe subiectul bogăției, dar înainte de asta au discutat despre cum a fost „pe vremuri” când Mircea Bravo era studentul lui Emil Boc. Cu toate că Boc i-a dat nota 7 lui Mircea Bravo, edilul recunoaște că vloggerul s-a dezvoltat mult, iar în prezent i-ar da nota 10. 

Videoclipul îl puteți urmări aici, unde Emil Boc apare la minutul 06:34:


 

Prima dată, Mircea Bravo l-a întrebat pe Emil Boc: „Sunteți un om bogat?”, iar primarul s-a căutat prin buzunare și a arătat o bancnotă de 100 lei, după care a spus: „deci sunt un om sărac”.


Mai apoi, Mircea Bravo a vrut să afle de la primar ce înseamnă bogăția. Emil Boc i-a răspuns în felul următor:

„Domnule, pentru mine banii nu au reprezentat și nu reprezintă o valoare în sine. Celelalte valori sunt importante în societate. Dacă pui accent pe bani nu ajungi niciodată să te bucuri de viață. Banul e necesar să-l muncești, să-l câștigi cinstit, să te bucuri cu familia, dar să nu-l pui pe primul loc, că îți sucește mintea, că așa mi-a zis bunica: «dragul bunicii, niciodată să nu lași banul să îți ia mințile. Dacă îți ia mințile ajungi rău». Și atunci, cel mai sănătos lucru este să te preocupe alte lucruri mai importante în viață, să muncești și să câștigi atâta cât muncești.”


O ultimă întrebare pe care Mircea Bravo i-a adresat-o edilului a fost următoarea: „Când puteți spune: «da, acuma-s bogat!»?” 

Emil Boc i-a spus lui Mircea Bravo că el este mereu mulțumit cu ce are și că nu merită să se preocupe cu voința de a avea mai mulți bani. Primarul spune că e important ca oamenii să-și amintească mai apoi de el și să-l considere un om bun, nu unul bogat:


„Eu întotdeauna sunt mulțumit cu ce am pentru că, știi cum e? Cu cât vrei mai mult, vrei și mai mult și tot așa, iar mintea îți e ocupată să faci cât mai mulți bani și până la urmă îți distrugi și sănătatea și după aceea ai bani, dar nu mai ai sănătate. Grijă mare la treaba asta cu banul, că e ochiul dracului, cum spune bunica matale.

Suntem cu toții trecători în lumea asta, important e să nu facem doar umbră pământului, ci să lăsăm și niște lucruri bune. Eu aș prefera ca oamenii să își amintească despre mine: bă, a fost un om bun, decât să spună - a fost un om bogat”, a mai spus Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Nea Sandu, bunicul din clipurile lui Mircea Bravo, a murit. „De astăzi, Valea Chintăului din Cluj este mult mai săracă”

 

Boc s-a dat în spectacol, din nou. A jucat baschet pe Eroilor cu Mircea Bravo - FOTO şi VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter