monitorulcj.ro Menu
Actualitate

O familie din Alba cere oprirea lucrărilor la lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, din cauza prafului și a zgomotului. Daune de 100.000 de euro, solicitate

O familie din Sâncrai, Alba cere oprirea lucrărilor la lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda în zona locuinței sale, din cauza prafului și a zgomotului, scrie clujust.ro.

O familie din Alba cere oprirea lucrărilor la lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, din cauza prafului și a zgomotului. Daune de 100.000 de euro, solicitate.

 

 


CNAIR și constructorul autostrăzii au fost astfel dați în judecată de proprietarii casei, conform clujust.ro.

 


Familia cere oprirea lucrărilor în zona casei sale, deoarece acestea se desfășoară la doar câțiva metri de locuință, iar zidul viitorului drum va bloca intrarea în locuință. Astfel, proprietarii vor fi nevoiți să găsească o altă cale de acces.

Mai exact, casa din Sâncrai ete afectată de lucrările la drumul județean DJ 142L, care va supratraversa A10. Totodată, familia susține că lucrările le afectează viața de zi cu zi, din cauza prafului și a zgomotului provocate de șantierul din zonă.


Proprietarii solicită și daune în valoare de 100.000 de euro și suspendarea temporară a lucrărilor până la instalarea unui sistem antipraf și antizgomot.

Citește articolul integral pe clujust.ro.


CITEȘTE ȘI:

Constructorii autostrăzii Sebeș-Turda s-au „împiedicat” de morminte din Evul Mediu