Actualitate

S-a dat startul înscrierilor pentru voluntariat la UNTOLD 2021

Ediția de anul acesta vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume. Organizatorii spun că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții.

 

 


Pentru cei care doresc în schimb să facă parte din echipa UNTOLD și să experimenteze ceea ce înseamnă să ajuți la un festival recunoscut mondial, au început înscrierile pentru voluntariat la Untold 2021.

 


Tinerii interesați se pot înscrie AICI.

În continuare, vă prezentăm câteva informații de care trebuie să ții cont înainte să aplici ca voluntar:


„- Cazarea și transportul nu pot fi asigurate de către organizatori.

- Intervalul de vârstă pentru programul de voluntariat UNTOLD 2021 este de 16-35 de ani (trebuie să ai impliniți 16 ani în 05.09.2021).


- Programul de voluntariat UNTOLD 2021 se adresează exclusiv cetățenilor români, conform legii în vigoare până la acest moment.

- Repartiția pe departamente se va face atât în funcție de dorința și abilitățile tale, cât și de necesitatea departamentelor.


- Activitatea ta va începe în funcție de nevoia departamentamentului la care aplici. Primul departament care își va începe activitatea, va fi cel mai devreme cu o săptămână înainte de festival, urmând ca și celelalte departamente să intre treptat până în prima zi a festivalului.

- Va trebui să fii la Cluj cu o zi înainte să-și înceapă departamentul din care faci parte activitatea, pentru a încheia procedura legală de semnare a actelor și a parcurge trainingul care îți este asignat.

- Turele tale vor fi de 6 ore (dacă ai sub 18 ani nu vei putea activa în turele de noapte) rămânând ca în restul timpului să ai posibilitatea să te bucuri de tot ceea ce oferă festivalul.

- Cei care ne-ați ajutat în anii trecuți, veți avea prioritate în procesul de selecție și veți fi trimiși în departamentul pe care vi-l doriți.

- Pentru că punem în prim plan, atât siguranța voastră cât și a publicului, noi ca și echipă de organizare dorim să reprezentăm un risc cât mai scăzut. În acest sens vor fi eligibile doar persoanele vaccinate cu schema completă și 10 zile după rapel până la data de 05.09.2021”, transmit organizatorii festivalului.

Material realizat de Paula COPACIU

CITEȘTE ȘI

Au fost stabilite MĂSURILE impuse la Untold. Întâlnire între organizatori și autorități. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter