Actualitate

Mobilizare pentru un UNTOLD în siguranță! MĂSURILE impuse, dezbătute într-o întâlnire a organizatorilor cu autoritățile. FOTO

Organizatorii Untold au avut marți o întâlnire cu autoritățile locale și naționale, în vederea stabilirii măsurilor de siguranță pentru participanți. Pregătirile pentru festival continuă.

 

 


„Pregătirile pentru desfășurarea celei de-a șasea ediții a festivalului UNTOLD sunt în toi. Organizatorii festivalului au participat astăzi la o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului.

 


La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI. În timpul întâlnirii au fost dezbătute măsurile de sănătate și siguranță care vor fi aplicate în timpul evenimentului, dar și modalități de a face accesul controlat în perimetrul festivalului.

Organizatorii festivalului UNTOLD colaborează intens cu reprezentanții autorităților în această perioadă pentru a implementa toate soluțiile și măsurile necesare, astfel încât iubitorii festivalului să participe la o ediție excepțională, în deplină siguranță”, au transmis, marți, organizatorii festivalului.

Nume mari și anul acesta, pe scena Untold

Anul acesta, festivalul Untold va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca. 


David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptati artiști și la această ediție. Galeria starurilor este completată cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii: 

Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional ca și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD. 


A șasea ediție a festivalului UNTOLD va aduce pe scena principală cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ-i ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2020: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și numărul 1 mondial David Guetta. De la „Crowd Control”, „The Hum” la „High On Life” sau „Tremor” până la „Never Be Alone” sau „Titanium”, cele mai cunoscute piese de festival vor energiza festivalierii de pe Cluj Arena.

CITEȘTE ȘI:


Florin Cîțu, către organizatorii UNTOLD: „Ne vedem în toamnă”

abonare newsletter