monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Canicula revine la Cluj în câteva zile. Meteorolog: „Vine canicula și încep iar fenomenele extreme”

Meteorologul Narcis Maier a anunțat temperaturi ridicate la Cluj, la câteva zile de la furtună. Odată cu canicula vor veni și fenomenele meteo extreme.

În câteva zile, temperaturile ridicate revin la Cluj. Meteorolog: „Vine canicula și încep iar fenomenele extreme”

 

 


Întrebat „la ce să ne așteptăm după furtună”, într-o intervenție la Actual Regional, TVR Cluj, Narcis Maier a răspuns că marți și miercuri va ploua la Cluj. Mai exact, marți plouă toată ziua și miercuri mai puțin.

 


Totodată, meteorologul a anunțat temperaturi caniculare la câteva zile de la furtună, care vor veni ca fenomene meteo extreme.

„În cel puțin următoarele 2 zile e foarte clar că se va face o pauză în lucrările agricole, mai ales, pentru că marți va ploua toată ziua, iar miercuri, cel puțin în prima parte a zilei, vom mai avea precipitații. Apoi de joi, să zicem, vremea se va ameliora și încet încet, dacă marți și miercuri o să putem vorbi chiar de o vreme mai răcoroasă cu câteva grade, sub normele climatologice, spre sfârșitul săptămânii vorbim iar de încălzirea treptată a vremii. Canicula, mai repede, revine spre începutul săptămânii viitoare. Odată cu venirea caniculei vor începe iar fenomene convective”, a spus Narcis Maier.


CITEȘTE ȘI:

Furtuna din Cluj, cauzată de CANICULĂ. Meteorolog: „Clujul e magnetul unor astfel de furtuni”

 


Bulevardul Muncii și alte străzi din zonă, complet INUNDATE! Mașini blocate în apă. VIDEO