Actualitate

Unde poți lăsa animalul de companie, în vacanță? Hoteluri pentru animale în Cluj și tarifele practicate

Nu ai unde să lași animalul de companie pe perioada concediului? O variantă confortabilă și accesibilă este cazarea la pensiunile pentru animale.

 

 


În continuare vă prezentăm o listă cu locuri unde vă puteți lăsa patrupedul pe perioada vacanței.

 


Pet Hotel Cluj

Pet Hotel Cluj este amplasat pe strada Cometei, din Cluj-Napoca, iar pentru a vă putea caza animalul de companie trebuie să faceți o rezervare telefonică în prealabil. Pensiunea canină Pet Hotel Cluj oferă încăperi special amenajate, astfel încât să fie cât mai apropiate de cele de acasă. Acestea sunt dotate cu aer condiționat și încălzire astfel încât, indiferent de anotimp, animalele să se simtă confortabil. În fiecare boxă există covoraș, un vas pentru mâncare și un vas pentru apă. Câinii sunt scoși și la joacă grupați în funcție de mai multe criterii (vârstă, mărime, sex), astfel încât să nu se creeze situații neplăcute.

Pentru pisici, găzduirea se face în încăperi special amenajate, separat de alte animale, ele fiind libere. Totodată, asistența veterinară este acordată non stop de către medicii veterinari cu care colaborează Pet Hotel.


Pet Joy

Pet Joy este situat pe Calea Baciului nr. 81-83 (vizavi de Petrom). Pe lângă pensiunea pentru animale pe care o oferă, aceștia pun la dispoziția clienților și workshop-uri de creștere și educare a câinilor.

Condițiile de cazare sunt următoarele


- carnet de sănătate cu vaccinuri la zi (antirabic, polivalent, vaccinul împotriva tusei de canisă);
- deparatizare externă realizată cu minim 3 zile înaintea cazării probată prin adeverinţă în orginal parafată de medicul veterinar - deparatizarea se poate realiza contra cost şi de personalul specializat PetJoy.
- pentru câinii agresivi, juniori (până la 4 luni) şi căţeluşele în călduri se percep 30% în plus faţă de tarifele normale.

Pensiunea Petwood

Pensiunea Petwood se află în localitatea Sălicea din Cluj (la circa 12 kilometri de Cluj-Napoca). Pentru câini, Petwood pune la dispoziție cazare interioară în trei camere spațioase și cazare exterioară în șapte țarcuri (10 mp/țarc). Se asigură trei plimbări zilnice, ore de socializare și joacă la discreție sub supravegherea personalului specializat. Pentru animalele mici, Petwood dispune de spații individuale, igienizate și călduroase și chiar ore de socializare în funcție de tipul clientului necuvântător (porcușori de Guineea, hamsteri, papagali, broscuțe țestoase).


Condiții de cazare

- Caiet de sănătate la zi – deparazitare internă și externă, vaccin antirabic, polivalent, vaccinul împotriva tusei de canisă
- Câinii juniori (până la 4 luni) și cățelușele în călduri – se percepe 25% în plus față de tarifele normale

Ham Ham Hotel

Este situat pe DJ109V, în zona Fânațelor Clujului, la ieșirea din oraș spre Pădureni și pune la dispoziție diverse spații unde animalele de companie sunt libere să alerge și să se joace cu joace cu ceilalți căței cazați.

Pachetul de servicii este următorul cazare indoor și outdoor, școală de dresaj canin, pet shop, toaletaj, grădiniță pentru căței, pet taxi (disponibil doar pentru clienți). Pe lângă toate acestea necuvântătorul poate să fie urmărit de pe camerele de supraveghere în urma unei aplicații puse la dispoziție de hotel.

Tarife

- cameră premium interior 100 de lei 1 câine/noapte;
- cameră standard plus interior 85 de lei 1 câine/noapte;
- cameră standard 65 de lei 1 câine/noapte;
- cazare exterior 50 de lei câine/noapte;
- cazare pisică 50 de lei /noapte.

Căsuța animalelor

La câțiva kilometri de Cluj, în Chinteni, se află pensiunea Căsuța animalelor. Necuvântătoarele beneficiază de 2-3 plimbări zilnice, hrană adecvată în funcție de cerințele clientului, locuri de joacă și periaj zilnic. Pisicile dispun de o cameră de 12 metri pătrați cu fotolii, covorașe și jucării speciale, iar în exterior au o volieră.

Câinii dispun de o cameră de 5 metri pătrați, special amenajate și de o cameră spațioasă, amenajată cu locuri de joacă pentru căței. În spațiile din exterior, câinele dispune de 8 metri pătrați care este pavat cu dale de beton, podea de lemn la intrarea în cușcă, acestea fiind spațioase cu două compartimente, țarcurile fiind acoperite și separate între ele. Pe lângă acestea, la pensiune se pot caza și alte animale, precum iepurași, chinchile, porcușori de guineea.

Tarifele diferă de la 5 lei/zi pentru animalele de mici dimensiuni, la 15 lei/zi pentru pisici și 25-30 de lei/zi pentru câini, în funcție de talie.

Material realizat de Paula Copaciu.

CITEȘTE ȘI

Rata abandonului de animale după sărbători crește în fiecare an. „Cadoul” perfect de Crăciun vine la pachet cu responsabilități!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter