Actualitate

Scene șocante într-un club din Cluj! Sex în public sau abuz? DE CE NU A INTERVENIT NIMENI?

Scene șocante au fost surprinse într-un club din Cluj-Napoca. Un tânăr atinge o fată într-un mod inadecvat în zona intimă, chiar pe ringul de dans. Suspect, nimeni nu a intervenit.

UPDATE: Poliția a deschis o anchetă și caută în acest moment persoanele implicate. Anchetatorii încearcă să afle dacă tânăra a fost drogată sau intoxicată intenționat pentru a se profita de ea.

CITEȘTE ȘI:


Tinerii care au apărut într-un videoclip vulgar, pe podeaua unui club din Cluj-Napoca, căutați de polițiști!

Scenele incredibile au fost surprinse pe ringul de dans al unui club din Cluj-Napoca. Doi tineri au uitat de oamenii din jur și au început să facă lucruri sexuale, chiar în văzul tuturor.  

În video se observă cum un bărbat stă peste o fată, chiar pe ringul de dans, și o atinge în zona intimă în văzul tuturor. Însă, lucrul ciudat este că fata nu are nicio reacție și pare inconștientă.


Oamenii s-au dat la o parte și au scos telefoanele pentru a suprinde momentul intim al celor doi. Pe fundal se aud ritmuri de muzică și râsete, iar în tot acest timp, tânărul o atinge pe fată într-un mod inacceptabil în zona intimă. 

PRECIZARE: Titlul articolului a fost modificat deoarece varianta inițială a fost considerată senzaționalistă, la fel și cuvintele „satisfăcut”, respectiv „masturbează”, care au fost folosite nejustificat și au lăsat să se înțeleagă participarea sau acceptul fetei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter