Actualitate

Livratorii din Cluj-Napoca, amendați la fiecare colț al orașului. Boc: „Regulile trebuie respectate”

Livratorilor din Cluj nu li se va permite staționarea în zonele centrale din oraș, pentru că atunci s-ar putea forma un haos total, spune Emil Boc.

 

 


Livratorii din Cluj-Napoca sunt amendați de multe ori pentru că parchează pentru cinci minute pentru a livra mâncarea sau cumpărăturile. Ei doresc să se găsească o soluție prin care să li se permită o staționare de 5 minute în anumite zone ale orașului.

 


Emil Boc a spus că acest lucru nu se poate, deoarece regulile trebuie respectate, tocmai pentru a nu se forma un haos total în oraș. 

„Închipuiți-vă că pe memorandumului, de exemplu, ei ar putea parca fiecare câte cinci minute pe banda dedicată transportului în comun, și ar fi vreo 10 comenzi într-o oră în acea zonă. Imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla? Când stă un autobuz cu 20 de oameni în spatele unui livrator, nu este ok. Fiecare din oraș trebuie să se adapteze regulilor. Dacă îi vom lăsa pe ei, vor veni și cei de la Fan Courier care vor să parcheze acolo, după vor veni și cei care descarcă marfă, și tot așa. Regulile trebuie să fie reguli pentru toată lumea. Pe străzile principale dăm prioritate majorității, cei care sunt în transport în comun, nu livratorilor”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local.


CITEȘTE ȘI:

Soluția lui Boc pentru traficul INFERNAL: „Nu există soluții miraculoase. Autobuzul are prioritate!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter