Actualitate

FOTO. Trafic blocat în Piața Avram Iancu! Din Zorilor până în centru se fac câte 40 de minute

În zona Pieței Avram Iancu din Cluj-Napoca se circulă bară la bară la această oră. Tot centrul este paralizat din nou de trafic.

 

 


Traficul este din nou blocat la orele de vârf în Cluj-Napoca. În piața Avram Iancu spre Sora se circulă extrem de greu, transmit clujenii aflați în zonă. De asemenea, șoferii spun că din Zorilor până în centru se fac câte 40 de minute.

 


Participanții la trafic au transmis că se stă pe loc de 10 minute în zona pieței Avram Iancu fără a se putea înainta, din cauza blocajului produs.

Lucrările din centru, una din cauzele traficului

Șoferii clujeni se plâng zilnic de traficul din oraș, în special în zona centrală, unde traficul este afectat și de lucrările care au loc.


Marți, un clujean a postat pe rețelele de socializare o poză în care este surprins blocajul creat pe Bulevardul 21 Decembrie, o ambulanță încercând să își facă loc, pentru a putea trece de coloana de mașini formată.

În zonă, au fost demarate lucrările care prevăd realizarea săpăturilor pe benzile dedicate mijloacelor de transport în comun, pe sectorul între strada Cuza Vodă și strada Regele Ferdinand, ceea ce a dus la crearea a și mai multor ambuteiaje în zonă.


CITEȘTE ȘI:

La Cluj, 200.000 de mașini se „bat” pe 40.000 de locuri de parcare. Tarcea: „Nu putem interzice clujenilor să își cumpere mașină”

Ultimele Stiri
abonare newsletter