Actualitate

Campanie de colectare a deșeurilor electrice! Cum poți scăpa de frigiderul vechi de 20 de ani

La Cluj se organizează o campanie pentru protejarea mediului, ce va presupune colectarea deșeurilor electrice și electronice.

 

 


În perioada 9 – 16 iunie locuitorii din municipiul Cluj-Napoca sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (inclusiv a becurilor și a neoanelor).

 


„ECOTIC alături de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, ROSAL, Brantner Vereș și GreenWEEE organizează această campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice pentru a oferi cetățenilor o soluție la îndemână și prietenoasă cu mediul înconjurător, echipamentele predate ajungând pe fluxul reciclării.” au transmis organizatorii campaniei de protejare a mediului.

Opțiuni pentru a participa la campanie

Clujenii au mai multe opțiuni prin care pot acționa, în cadrul campaniei.


Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor mari (frigidere, mașini de spălat) este una dintre opțiuni. Comanda se poate face telefonic, pe perioada campaniei, la numerele de telefon 0749 326 842 și 0747 326 842.

 A doua opțiune este predarea la punctele de colectare. Unul dintre acestea este Centrul de colectare deșeuri Mărăști (pe strada Fabricii, FN – sub podul Terapia) unde programul este de luni până vineri, de la  09:00 la 17:00 și sâmbăta, de la 09:00 la 14:00. ROSAL-ul de pe strada Meteor sau strada Observatorului nr.107 sunt alte două centre de colectare. De asemenea, Platoul Sălii Sportului “Horia Dermian” va fi sâmbătă, 12 iunie, folosit în acest scop, între orele 09:00 și 14:00.

abonare newsletter