Actualitate

Se mai face sensul giratoriu din Borhanci? Boc: „Nu așa rezolvăm problema circulației. Tot Borhanciul trebuie lărgit”

Emil Boc a vorbit vineri despre realizarea sensului giratoriu promis de municipalitate în Borhanci de câțiva ani. Edilul este de părere că sensul giratoriu nu ar rezolva problema circulației din cartier.

 

 


„Ce sens are să îl faci și să muți aglomerația în sensul giratoriu? Tot Borhanciul trebuie lărgit, așa cum am lărgit Bună Ziua, dacă vrem să trecem la nivelul următor. Dacă vreți să nu mai puteți ieși de acolo, cei care susțin asta, nu e nicio problemă, eu în trei minute pot aproba 20 de autorizații pentru blocuri de câte 12 etaje, și am terminat cu Clujul, l-am închis. Eu am cadru legal să autorizez, dar sunt responsabil”, a afirmat edilul Emil Boc, vineri, la o emisiune radio.

 


Sensul giratoriu de la intersecția Fagului-Romul Ladea-Borhanci-Brâncuși este promis de ani buni de municipalitate. Încă din 2018, Emil Boc spunea că intersecția Brâncuși-Borhanci va fi lărgită.

Sensul giratoriu ar trebui să fie totuși realizat odată cu centura metropolitană.


„Sensul giratoriu de la Borhanci este în așteptare. Noi suntem pregătiți și vom face, odată cu proiectarea centurii metropolitane, și proiectarea lărgirii străzii Brâncuși până la strada Lăcrămioarelor (...) Cei care locuiesc astăzi în cartierul Borhanci fac 40 de minute sau o oră să ajungă până în Piața Cipariu, lucru care nu este normal. De aceea am și luat această decizie să blocăm construcțiile din Borhanci și aici mă refer la construcțiile care depășesc 23 de locuri de parcare”, spunea viceprimarul Dan Tarcea, în urmă cu doi ani.

CITEȘTE ȘI:


Lărgirea străzilor Borhanci-Brâncuși și sensul giratoriu sunt în așteptare de 4 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter