Actualitate

120 de copii au sărbătorit 1 Iunie în caiace, pe Lacul Gilău. Un proiect de suflet al județului Cluj. GALERIE FOTO

120 de copii instituționalizați ai Direcțieide Protecție a Copilului Cluj au sărbătorit Ziua Copilului în caiace colorate, pe lacul Gilău.

 

 


120 de copii instituționalizați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj au sărbătorit Ziua Copilului în caiace colorate, făcând o plimbare pe lacul Gilău

 


„Mândri și bucuroși să realizăm acest proiect de suflet al Clujului”

Peisajul Lacului Gilău completat de caiacele plutind pe apă a prins culoare, iar bucuria copiilor a fost contagioasă. 

„Cred cu tărie și am demostrat că acest sport practicat în natură cu caiacul reprezintă terapie atât fizică cât și psihică pentru îmbunătățirea calității vieții, ce contribuie la procesul de incluziune socială și la creșterea stimei de sine în rândul persoanelor cu dizabilități și al copiilor proveniți din mediile defavorizate.
Suntem mândri și bucuroși să realizăm acest proiect de suflet în județul Cluj, aducând zâmbet și pe chipul acestor copii!” a declarat președintele Asociației Caiac Smile, Ionuț Stancovici.


Asociația Caiac Smile a organizat proiectul în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa și Primăria comunei Gilău, pentru a aduce zâmbete pe chipurile acestor copii, organizând aceste activități sportive în caiace și multă distracție. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter