Actualitate

Tinerii băuți care au făcut scandal MONSTRU în Florești s-au ales cu amendă de 1.000 lei

Doi adoleșcenți au făcut un scandal monstru pe străzile din Florești duminică și au amenințat mai mulți locatari care le-au atras atenția. Aceștia au primit amenzi de 1.000 lei.

 

 


Tinerii erau vizibil băuți, iar martorii spun că au consumat și substanțe interzise.

 


Unul dintre tineri a fost prins de polițiști în acea dimineață, iar celălalt băiat a fost identificat seara. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Florești, Anca Stănescu, a confirmat pentru monitorulcj.ro că cei doi băiați care au făcut scandal au primit amenzi de 1.000 lei, maximul care se acordă pentru tulburarea liniștii publice. 

„Unul dintre tineri a fost identificat pe loc și amendat atunci și al doilea a fost identificat în cursul serii și amendat și el, când a intrat lucrătorul de la Poliția Locală din nou pe tură, cel care a făcut prima constatare și a fost prezent la intervenție. Unul dintre ei, cel care a rămas acolo, sigur era în stare de ebrietate. Celălalt nu a fost identificat atunci, ci a doua zi. Nu pot să zic nimic despre starea lui, dar primul care a fost identificat și s-a speriat de mașinia poliției, da, era în stare de ebrietate. 


Cei doi au primit 1.000 de lei amendă, maxim pe legea 61 pentru tulburarea liniștii publice. Echipajul chiar trecea prin zona respectivă, unde s-a întâmplat, iar când au primit sesizarea telefonică nu aveau mult de mers, au ajuns acolo rapid. De aceea au și reușit pe unul să-l surprindă, iar celălalt a reușit cu cele două fete să fugă. Unul s-a speriat și a rămas pe loc”, a declarat purtătorul de cuvânt. 

Cei doi au fost filmați de locatari când îi amenințau:


VIDEO. Tineri băuți AMENINȚĂ și fac SCANDAL în Florești: „La ce apartament stai că vin peste tine”

Ultimele Stiri
abonare newsletter