Actualitate

Mitropolitul Clujului, dispus să se vaccineze după ce COVID-19 i-a afectat serios sănătatea

Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, a vorbit despre procesul de vaccinare, un subiect extrem de controversat la nivelul BOR.

 

 


Unii preoți refuză cu orice preț să se vaccineze ignorând toate recomandările autorităților, în timp ce alții aleg să meargă pe calea firească în această perioadă.

 


Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, este dispus să se vaccineze după ce în toamna lui 2020 a trecut prin clipe dificile. ÎPS a fost internat în sptal mai multe zile după ce a fost infectat cu COVID-19, iar starea lui de sănătate nu a fost deloc una bună în luna octombrie. El a avut de suferit și după ieșirea din spital.

„Da, urmează să mă vaccinez. Nu am făcut acest lucru până acum, deoarece am trecut prin această boală. Am fost internat 10 zile în spital. Ascult recomandările medicilor și cred că vaccinarea trebuie făcută la momentul potrivit, după o vreme de la ieșirea din spital. Eu am suferit de o oboseală cruntă după ce am fost infectat”, a declarat Andrei Andreicuț, cel care a prezentat Pastorala pe care o va citi de Paște.

Ultimele Stiri
abonare newsletter