Actualitate

E OFICIAL! TIFF 2021 are loc la Cluj, CU SPECTATORI! În ce condiții va avea loc festivalul?

TIFF 2021. Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc și anul acesta la Cluj. Urmează să fie puse la dispoziția publicului o mulțime de filme premiate la festivaluri internaționale importante.

 

 


O serie de filme care au fost premiate sau nominalizate în anul 2020 la festivaluri de profil precum Cannes, Veneţia şi San Sebastian vor fi prezentate la ediţia din 2021 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Dată și noutăți

„Filme selecţionate sau premiate în marile festivaluri ale anului trecut -Cannes, Veneţia şi San Sebastián - dar şi noutăţi absolute semnate de regizori precum Pedro Almodóvar sau François Ozon vor completa seria de surprize rezervate publicului TIFF, la cea de-a 20-a ediţie. Între 23 iulie şi 1 august, ediţia aniversară a Festivalului Internaţional de Film Transilvania va marca nu doar bucuria de a fi din nou împreună la Cluj-Napoca, ci şi şansa unică de a vedea pe marile noastre ecrane producţii remarcabile a căror lansare a fost afectată de contextul pandemic”, se arată într-un comunicat trimis marţi, de organizatori.


TIFF este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania. Ediţia a 20-a va avea loc între 23 iulie şi 1 august, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă necesare în contextul actual. 

Unul dintre cele mai așteptate filme

Potrivit sursei citate, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, semnat de Harry Macqueen şi prezentat în premieră la San Sebastián, este „Supernova”, cu Colin Firth şi Stanley Tucci, o poveste de dragoste tandră în care cei doi protagonişti călătoresc prin locuri dragi lor pentru a-şi revedea prietenii, întrucât unul dintre ei se luptă cu pierderea memoriei.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter