Actualitate

Accident în Negreni. TIR ieșit de pe șosea, lângă linia de cale ferată

Un TIR a ieșit de pe carosabil duminică dimineața în zona localității Negreni din județul Cluj, oprindu-se lângă linia de cale ferată. Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar traficul este restricționat pe un sens.

 

 


Un accident rutier a avut loc duminică dimineața în localitatea Negreni din județul Cluj, un TIR ieșind de pe carosabil în apropierea liniei de cale ferată. Pompierii au acționat preventiv, după ce în urma ieșirii TIR-ului de pe șosea au avut loc scurgeri de combustibil. Traficul este restricționat pe un sens.

 


„O autospecială a fost alertată în cursul acestei dimineți, pentru a asigura măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de carburanți înregistrate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion în apropiere de localitatea Negreni.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost primită în jurul orei 6.20, iar în momentul sosirii la fața locului șoferul era ieșit din cabină și a refuzat consultul medical. Compania care deține camionul întreprinde măsuri pentru scoaterea acestuia din poziția respectivă. Traficul este restricționat pe un sens, iar traficul feroviar de pe linia din apropiere nu a fost afectat”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


CITEȘTE ȘI

VIDEO/FOTO. Accident cu două TIR-uri și o mașină pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. O femeie a fost rănită GRAV

Ultimele Stiri
abonare newsletter