Actualitate

VIDEO/FOTO. Accident cu două TIR-uri și o mașină pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. O femeie a fost rănită GRAV

Un accident rutier cu două TIR-uri și o mașină implicate a avut loc pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida. O femeie a suferit răni grave în urma impactului.

UPDATE:

„În jurul orei 11.20, s-a produs un accident rutier pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, pe raza comunei Apahida. Conducătorul unui ansamblu de vehicule, un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est, din direcția Jucu spre Vâlcele, a intrat în coliziune față-spate cu un autorismul care îl preceda, condus de un bărbat de 49 de ani.


În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 41 de ani. În urma evenimentului, o femeie de 44 de ani, pasageră în autoturism, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Accidentul a avut loc în jurul orei 11:30, iar femeia rănită se afla în mașină, unde a rămas încarcerată.”, a transmis IPJ Cluj.

 


„Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autocamioane și un autoturism avariate. În cel din urmă se afla o femeie de cca 40 de ani, care necesita asistență medicală și care a necesitat extragerea cu echipamente speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. La primele evaluări aceasta prezenta traumatisme la nivelul unui membru superior, era în stare conștiență și era cooperantă. De asemenea, un bărbat de cca 50 de ani a fost consultat de către salvatori la locul accidentului, fără a fi transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter