Actualitate

Tânărul clujean care s-a filmat torturându-și pisica, bănuit că a decapitat pisicile din Mănăștur

Adolescentul clujean care și-a torturat și ucis pisica adoptată este bănuit că ar fi decapitat cele două pisici găsite în Mănăștur, după cum acuză locuitorii din zonă.

 

 


Adolescentul clujean care a torturat pisica pe care tocmai o adoptase și a decis să filmeze scenele de groază pentru a i le trimite persoanei care i-o donase este bănuit că ar fi autorul faptei sesizate de locuitorii unui bloc din cartierul Mănăștur, care au găsit două pisici decapitate. Cei care locuiesc în zonă sunt cei care îl suspectează pe tânărul de 17 ani că ar fi săvârșit și cea din urmă faptă.

 


În urmă cu câteva zile, polițiștii clujeni au fost sesizați prin apel la 112 că au fost găsite două pisici decapitate lângă un bloc din cartierul Mănăștur. Astfel, a fost deschis un dosar penal, fiind în derulare investigaţii pentru identificarea persoanei responsabile de oribila faptă. 

Tot mai multe cazuri de cruzime asupra animalelor

Locuitorii blocului în spatele căruia au fost găsite pisicile decapitate îl bănuiesc că ar fi responsabil de faptă pe același adolescent clujean care, acum aproximativ trei săptămâni s-a filmat în timp ce își tortura pisica recent adoptată, iar după ce a omorât-o, a trimis filmarea persoanei care i-a donat pisica. După cum notează observatornews.ro, bunicii adolescentului ar locui în zona în care au fost găsite pisicile decapitate, tânărul fiind internat la psihiatrie în urma schingiurii puiului de pisică adoptat de acesta.


Voluntarii care se dedică salvării animalelor atrag atenția asupra faptului că în ultima perioadă, cazurile de cruzime asupra animalelor au devenit tot mai întâlnite și cer înăsprirea pedepselor, pentru ca responsabilii de asemenea fapte să nu mai scape doar cu o amendă.

CITEȘTE ȘI


Ucigaș de animale la Cluj! Polițiștii au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție

Ultimele Stiri
abonare newsletter