Actualitate

Zile însorite la Cluj. Vremea se menține cu temperaturi de primăvară, iar duminică va fi cel mai cald

Luna martie a adus la Cluj temperaturi de primăvară. Vremea se încălzește treptat, iar miercuri noaptea va ninge. Duminică vor fi 13 grade.

 

 


A doua zi a săptămânii a adus la Cluj o maximă de 6 grade Celsius și un cer predominant înnorat. Chiar și așa, probabilitatea de a apărea precipitații este de doar 5%, razele de soare făcându-și timid prezența pe cerul acoperit de nori. Vântul suflă cu o viteză de 15 km/h, iar noaptea va aduce o minimă de -3 grade, conform AccuWeather.

 


Miercuri, 10 martie, soarele își va face prezența într-un mod mai accentuat, maxima fiind de 5 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de 25%, iar noaptea, minima va fi de -5 grade și va aduce câteva averse de ninsoare.

Ploi anunțate pentru ziua de vineri

Ziua de joi va aduce atât nori, cât și soare, maxima fiind înregistrată în jurul temperaturii de 6 grade. Norii vor acoperi cerul în proporție de 50%, iar noaptea, minima va fi de -2 grade.


Vineri va ploua la Cluj, temperatura maximă fiind de 7 grade Celsius. Sunt așteptate furtuni cu descărcări electrice, iar vântul va sufla cu 13 km/h. Noaptea va aduce burniță și ploile vor continua, minima fiind de 0 grade.

Duminică va fi cea mai caldă zi

Sâmbătă, vremea se încălzește din nou în Cluj, maxima de temperatură așteptată fiind de 8 grade. Soarele va fi prezent pe cer, norii acoperind 45% din suprafața acestuia. Meteorologii preconizează că va ploua timp de trei ore, iar noaptea, cerul va fi senin, cu o temperatură minimă de -1 grad. Vântul va sufla cu 11 km/h.


Ziua de duminică, 14 martie, aduce la Cluj temperaturi de până la 13 grade, fiind cea mai caldă zi din săptămână. Șansele de ploaie vor fi de 14%, iar vântul va sufla cu 19 km/h. Noaptea vine cu câteva averse de ploaie, minima fiind de 2 grade, iar norii vor acoperi cerul în proporție de 90%.

CITEȘTE ȘI


COD Galben de vreme rea și ninsori viscolite la munte în mare parte din țară

Ultimele Stiri
abonare newsletter