Actualitate

Pădurea Hoia Baciu, la un pas de asfaltare? Deja s-a turnat pietriș pe unele drumuri. FOTO

Pădurea Hoia Baciu se distruge încetul cu încetul. Unele drumuri din pădure au fost deja coperite cu pietriș, iar clujenii se plâng de aceste aspecte.

 

Se distruge Pădurea Hoia Baciu și natura care a mai rămas. Deja unele drumuri din pădure au fost acoperite cu pietriș, iar ecologiștii pregătesc oprirea oricărui proiect care va sta la baza asfaltării drumurilor din pădure.


 

Un clujean a postat niște poze pe grupul Clujul Civic și a spus faptul că nu a văzut niciun panou informativ legat de drumurile în construcție. De asemenea, clujeanul a spus că erau utilaje parcate lângă Muzeul Etnografic, semn că asfaltarea drumurilor și pietruirea lor va continua.


„Gata, s-a terminat cu pădurea în Hoia, zic eu. 

E demult asfalt de la capătul str. Donáth până la creasta dealului Hoia. Dar azi am descoperit că de aici drumul care trece sub creastă spre Tăietură Turcului este pregătit pentru pietruite până la capătul dinspre creastă al străzii Alexandru Donici. De aici drumul trece prin pădure și coboară spre Aleea Muzeului Etnografic, iar partea asta este deja pietruit până la muzeu. Utilajele erau parcate pe lângă Muzeul Etnografic în zona fostei cabane. Versantul respectiv a fost amenajat de fulger de către CJ Cluj în ajunul alegerilor drept parc. 


Un lucru interesant: chiar dacă eram foarte atent să găsesc panoul informativ legat și despre drumul în construcție și amenajare, ori sunt orb, ori nu au fost expuse de către instituțiile abilitate”, a explicat un clujean pe grupul Clujul Civic.

CITEȘTE ȘI:

Este sau nu Cluj-Napoca orașul cu cel mai mult gunoi aruncat ilegal? Plin de deșeuri la periferiile metropolelor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter