Actualitate

Băiatul din Cluj care a ucis cu sânge rece o pisică și a filmat totul, a fost internat la psihiatrie!

Băiatul din Cluj care a ucis cu cea mai mare cruzime o pisică a fost internat în spital. Minorul a fost dat pe mâna poliției chiar de tatăl său.

 

 


Băiatul a primit un pui de pisică și în loc să aibă grijă de el, a preferat să îl schinjuiască și să îl omoare. Toate scenele au fost filmate de băiat, imagini pe care le-a trimis persoanei de la care a adoptat pisica. Femeia când a văzut acea grozăvie, a sunat la o asociație de protecție a animalelor. Poliția a deschis un dosar penal, fiind al doilea dosar pe acre îl are minorul de 16 ani.

„Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, a declarat Alexandra Luca, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.


Ce se întâmplă cu minorul care a omorât pisica?

Pentru minorul în vârstă de 16 ani a fost dispusă măsură controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și internarea medicală.  Băiatul acum este internat și urmează un tratament pentru tulburările psihice,

Specialiștii spun că este important să se facă diferența între cazuile de infracțiuni comise conștient și cele care au loc pe fondul unor tulburări psihice.


Adolescentul din Cluj era integrat social, chiar dacă are tulburări psihice. El mergea la școală și avea performanță sportivă. Specialiștii spun că problema supravegherii persoanelor cu tulburări psihice este una delicată, pentru că simptomele se pot activă după mai mulți ani în care boală este ținută sub control.

CITEȘTE ȘI:


Un adolescent din Cluj a ucis cu sânge rece o pisică pe care abia o adoptase. Băiatul a filmat scenele de groază

abonare newsletter