Actualitate

Traseele de autobuz, afectate de avaria din centru! Cum vor circula autobuzele?

Se lucrează în Piața Avram Iancu pentru a se remedia problemele provocate de inundația care a avut loc azi. CTP a anunțat mici modificări la trasee până se vor termina lucrările.

 

 


 

Inundația din Piața Avram Iancu a dus la restricționarea traficului și la schimbarea traseelor autobuzelor. În acest moment, se remediază problema în zonă, doar că traficul va fi restricționat până se va repara strada și conducta.


 

Reprezentanții CTP au anunțat că liniile de autobuz ce treceau prin acea zonă, vor circula deviat spre Centru. De asemenea, de mâine, stația va fi mutată aproximativ 100 de metri, până se vor termina lucrările.


„Ca urmare a unei avarii majore la o conducta de apă în Piața Avram Iancu (în dreptul stației de transport public) și a suspendării parțiale a traficului auto pe latura estică a Pietei Avram Iancu, în data de 26.02.2021 liniile de autobuze 20, 21, 32, 32B, 33, 35, 40, 44, 46, 50, M13, M16 vor circula deviat la mersul spre Centru pe Calea Dorobanților – Strada Petofi Sandor – Bd. 21 Decembrie. De asemenea, transportul pe liniile de troleibuze 3 și 25 va fi înlocuit cu autobuze, care vor circula pe același traseu. Linia 10 va fi suspendată temporar. Stația Piața Avram Iancu va fi înlocuită cu stația Tribunal (Cal. Dorobanților).

Începând cu sâmbătă, 27.02.2021, ora 5,30 circulația mijloacelor de transport se va relua pe traseele de bază. Stația P-ta A. Iancu va fi mutată temporar, până la finalizarea lucrarilor, cu cca 100m spre intersecția cu Bd. 21 Decembrie”, au transmis reprezentanții CTP.


CITEȘTE ȘI:

Inundație în Piața Avram Iancu! S-a surpat șoseaua, iar traficul este restricționat. GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter