Actualitate

Inundație în Piața Avram Iancu! S-a surpat șoseaua, iar traficul este restricționat. GALERIE FOTO

În Piața Avram Iancu s-a surpat șoseaua, după ce a avut loc o defecțiune la o magistrală de apă.

 

 


În această dimineață, 26 februarie a avut loc o defecțiune a unei magistrale de apă din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. În urma defecțiunii, s-a surpat șoseaua iar strada a fost inundată cu apă.

 


Compania de Apă a intervenit imediat în zonă pentru a remedia problema. Pe zona respective va fi restricționat traficul, până se va rezolva avaria de apă.

„În cursul dimineții de 26.02.2021 a avut loc o avarie explozivă la aducțiunea Dn 1400 în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, latura cuprinsă între Catedrala Ortodoxă și Regionala CFR. Personalul companiei a intervenit operativ și lucrează în zonă.


Pe moment nu se întrevede întreruperea alimentării cu apă a populației. Va exista restricție de circulație pe latura respectivă a Pieței Avram Iancu până la remedierea avariei”, au declarat reprezentanţii Companiei de Apă, conform clujcapitala.ro.

Un incident asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut pe strada Dragalina, doar că atunci pagubele au fost mult mai mari, apa intrând și în casele oamenilor.


CITEȘTE ȘI:

Străzile Clujului, inundate în prima zi de Crăciun. Apa a pătruns în casele și curțile oamenilor. GALERIE FOTO.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter