Actualitate

Adolescentul care a omorât un pui de pisică în Cluj-Napoca a fost dat pe mâna poliției de tatăl său

Un tânăr de 16 ani din Cluj-Napoca a ajuns pe mâna poliției după ce s-a filmat în timp ce omora o pisică primită sub forma unei donații.

 

 


În urmă cu aproximativ o săptămână, un tânăr 16 ani și-a torturat și omorât pisica pe care abia o adoptase. Mai mult de atât, adolescentul a filmat scenele de groază și i-a trimis imaginile persoanei de la care luase animalul. Băiatul a fost internat la psihiatrie în urma faptelor sale, iar procurorii au dispus măsura de control judiciar împotriva lui.

 


Tatăl adoleșcentului, un cadru medical din Cluj-Napoca, a recunoscut gestul incredibil făcut de propriul copil și a mărturisit că a fost primul care a chemat poliția: „Noi l-am dus la polițiști, noi am aflat de asta și l-am dus. El era supravegheat de fiecare dată”, a declarat tatăl pentru ȘtirileProtv.

„Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Adolescentul care a schingiut pisica a fost dus în fața magistraților, iar procurorii au dispus în cazul lui controlul judiciar pentru 60 de zile. În plus va trebui să se supună și unui tratament medical.”, a transmis IPJ Cluj.


Din păcate, copilul nu este la primul gest șocant. El a mai lovit în trecut o femeie cu o cărămidă în cap.

Ultimele Stiri
abonare newsletter