Actualitate

Clujeanul Alin Sălăjean, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Mi-am lăsat amprenta în acest show”

Clujeanul Alin Sălăjean a făcut primele declarații după ce a fost nevoit să plece de la Survivor România 2021.

 

 


Alin, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, a fost unul dintre concurenții remarcabili de la Survivor România 2021. Sălăjean a fost eliminat din concurs din cauza unor probleme medicale, dar este convins că a făcut o impresie bună la acest concurs.
 


„Am luat prima cămașă după atâtea săptămâni, am luat prima pereche de pantaloni lungi și mi-am dat seama cât de mult am slăbit, nici nu vă imaginați. Mi-aș fi dorit enorm să ajung cât mai departe, dar din cauza unor probleme medicale am fost retras din competiție. Mi-am lăsat acolo amprenta din punct de vedere al umanității și al bunătății, în astfel de show în care astfel de lucruri pozitive, din păcate, sunt rare.”, a declarat fostul concurent

Clujeanul este de părere că la Survivor România contează în primul rând probleme sportive și crede că a fost unul dintre cei mai buni concurenți din tabăra Războinicilor.


„Eu am declarat întotdeauna că în această emisiune contează cel mai mult probele sportive, cam în proporție de 70%. Probele sportive aduc porțiile de mâncare și bineînțeles, o liniște în Consiliul care urmează. Mi-am dat seama că din punct de vedere sportiv m-am surprins și eu pe mine, nu credeam că la 36 de ani pot să ridic atât de mult ștafeta. Nu cred că este lipsă de modestie dacă spun că am părăsit acest show ca fiind omul, în comparație cu colegii mei, cu cel mai bun ca procentaj”, a declarat Alin Sălăjean în emisiunea „Ștafeta mixtă”, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021.

abonare newsletter