Actualitate

Alin Sălăjean reprezintă Clujul la Survivor România! Concurenții au ajuns în Republica Dominicană

Alin Sălăjean va reprezenta județul Cluj la reality showul Survivor România, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

 

 


Alin este originar din Câmpia Turzii și s-a remarcat în ultimii ani la Radio Guerrila cu „Emisiunea lui Sălă”, iar în următoarea perioadă va participa la celebrul concurs din Republica Dominicană.
 

„Alin a ajuns cu bine în Republica Dominicană. Este pregătit să înfrunte toate provocările care vor urma. E important să îl susținem de acasă, să îi transmitem energie pozitivă și să îi fim alături la fiecare pas. Lupta începe în curând la Kanal D Romania !”, a transmis echipa de comunicare a lui Sălăjean.


Alin, în echipa Războinicilor la Survivor România

Clujeanul va face parte din echipa Războinicilor la Survivor alături de Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Moșneagu, Albert Oprea, Sorin Puscașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

La Survivor România, Războinicii se vor lupta cu Faimoșii care sunt reprezentați de Costi Ioniță, Cătalin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.


Dorința de a demonstra că oricine poate câștiga întrecerea Survivor România, indiferent de profesie, l-a determinat pe Alin Sălăjean să accepte provocarea Survivor România și să plece în aventura vieții lui. Alin Sălăjean va face parte din echipa Războinicilor în sezonul 2 al emisiunii. Are 1,70 metri, 71 de kilograme și chiar dacă nu este sportiv de performanță, Alin este convins că va face față probelor. 

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cățelului meu, în momentul în care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevărați”, a declarat Alin Salajean în momentul în care a aflat că va pleca în Republica Dominicană.

Ultimele Stiri
abonare newsletter