Actualitate

Trei tineri DROGAȚI din Cluj au furat o mașină! Au fost reținuți pentru 24 de ore

Trei tineri drogați din Cluj au furat o mașină și s-au plimbat cu ea pe străzile orașului. Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore.

 

 


Polițiștii din Cluj-Napoca au prins trei tineri drogați cu vârste între 17 și 29 de ani care au furat o mașină și se plimbau cu ea pe străzile orașului.

 


Ei au fost sancționați pentru mai multe infracțiuni, cum ar fi: furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Conduceau drogați și fără permis pe străzile orașului

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, la data de 14 februarie, tânărul de 19 ani, cu sprijinul celui de 17, ar fi sustras și pus în mișcare un autoturism parcat pe strada Giordano Bruno, din municipiu, ale cărui portiere erau neasigurate.


Ulterior, celor doi li s-ar fi alăturat un bărbat în vârstă de 29 de ani.

În aceeași zi, aceștia și-ar fi însușit bunuri aflate în autoturism, printre care unelte de reparații auto și aparatură utilizată la diverse lucrări din domeniul amenajărilor, mai apoi valorificându-le.


În jurul orei 15.00, cei trei au fost depistați în trafic de polițiști, autoturismul fiind condus de tânărul de 29 de ani, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, au rezultat indicii că acesta s-ar afla sub efectul substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Cum îți schimbi numele din buletin dacă te cheamă „Bețivu”, „Portocală” sau „Nespălatu”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter